Herstel door beweging

Nieuw herstel

Skyline Schoen

Herstel door beweging

Pacific Flip

Het VELOUS-verhaal

Het VELOUS-concept begon in Portland, Oregon. Drie veteranen uit de schoenenindustrie gingen op zoek naar een betere oplossing voor voeten herstelschoeisel voor atleten van alle niveaus. Na twee jaar van uitgebreid onderzoek en testen, werden de gepatenteerde Tri-Motion™-technologie en de gepatenteerde Foammotion Formula geperfectioneerd en werd VELOUS Recovery Footwear gelanceerd.

Herstel door beweging

Wij introduceren onze baanbrekende oplossing voor herstelschoenen.
Dr. Timothy Mineo, DPM
Onze genezingstechnologie

VELOUS overlegde met zowel medische professionals als atleten om hun unieke productconcept te valideren. Dr. Timothy Mineo, DPM, podotherapeut, voet- en enkelchirurg en wielrenner, testte vroege prototypes van onze schoenen. Hij bood inzichten op basis van zijn medische expertise en zijn ervaring als atleet. Met de hulp van Dr. Mineo en anderen werd het concept van Tri-Motion™ Technology geperfectioneerd.

TRI-MOTION™-TECHNOLOGIE
Onze 3-delige oplossing

VELOUS Footwear creëert doordachte oplossingen voor herstel van de voet. Door onze Tri-Motion™-technologie, waarvoor patent is aangevraagd, te combineren met het gepatenteerde Foamomotion Formula-schuim met drie dichtheden, bieden we precies wat uw voeten nodig hebben bij elk deel van de voetbeweging, van ondersteunend hielcontact en geweldige ondersteuning van de voetboog tot het afrollen van de voet, naar de volgende stap. De ultieme schoenherstelervaring.

Herstel voor elk lichaam

Chat met ons op Whatsapp

Stel ons nu al je vragen via onze WhatsApp zakelijke chat.