Team VELOUS

Ambassadeurs

Maak kennis met ons team van inspirerende atleten die vertrouwen op VELOUS om hen helpen te herstellen tussen zware wedstrijden door.

Op de foto: Dr. Timothy Mineo, DPM - atleet en board-gecertificeerde voet- en enkelchirurg.

@stappenebeltspecializedracing
Stappenebelt gespecialiseerd racen

Het Stappenbelt Specialized Racing Team, gevestigd in Apeldoorn, is een toonaangevend mountainbike-raceteam.

Met een mix van jong talent en ervaren ruiters streven zij naar succes op zowel nationale als internationale wedstrijden.

Door gebruik te maken van gespecialiseerde trainingen en hoogwaardige apparatuur van sponsor Specialized blijft het team excelleren op diverse vlakken.

Hun toewijding aan de sport komt ook tot uiting in hun betrokkenheid bij de lokale mountainbikegemeenschap, door middel van clinics en evenementen. Als integraal onderdeel van de Apeldoornse wielercultuur blijft het team een ​​bron van inspiratie voor aspirant-renners en een dominante kracht in de Nederlandse mountainbikescene.

@carlethkeys
Carleth Keys

Carleth is een voormalig nieuwslezer die nu contentmaker is geworden en woont in NYC. Na 15 jaar voor de camera te hebben gewerkt, verhuisde ze met haar gezin naar Madrid om haar twee kinderen groot te brengen. Daar werd ze verliefd op hardlopen toen ze besloot deel te nemen aan haar eerste langeafstandsrace: de NYC Marathon, nadat zij en haar gezin terug naar de VS waren verhuisd. Ze is nu een drievoudige Boston-kwalificatiewedstrijd en onlangs PR'd in de Chicago Marathon!

Als videoproducent en contentmaker voor sportmerken combineert ze haar inspirerende passie voor hardlopen en haar visuele vaardigheden om haar ervaringen over afstandslopen en marathontraining te delen.

Haar favoriete herstelschoenen zijn de Laguna Slide en Oceanside Flip, omdat die voor veel verlichting zorgen na een lange run.

Carleth komt oorspronkelijk uit Venezuela en woont tussen NYC en Madrid.

MEER OVER CARLETH

 • New York + Madrid, Spanje
 • @carlethkeys
 • Marathonlopen, paddleboarden en yoga
Dr. Timothy Mineo, Podoloog

Timothy Mineo is voet- en enkelchirurg in Portland, OR. Hij oefent bij Eastside Foot and Ankle/Pearl Health Partners. Hij is al meer dan 12 jaar in de praktijk en gespecialiseerd in sportgeneeskunde, trauma en reconstructieve procedures. Als hij niet aan het werk is, doet hij mee aan een elite-wielerteam, Dark Horse Racing. Hij racet al 5 jaar competitief op fietsen en kreeg de kans om met Team USA te racen op het Wereldkampioenschap 2017 in Aquabike.

"Laguna Slide - Onmiddellijk na elke rit trek ik deze aan om mijn voeten te helpen herstellen na een pak slaag in mijn stijve fietsschoenen. Ze zijn elke dag een essentieel onderdeel van mijn herstel geweest en hebben me geholpen om door te gaan!"

"Pacific Flip - Dit zijn mijn go-to flips voor elke dag, het voelt alsof je op wolken loopt. Deze flips bieden zoveel ondersteuning en comfort dat ik ze de hele dag kan dragen en kilometers kan lopen zonder enige pijn."

MEER OVER TIMOTHY

 • Portland, OR
 • Fietsen, skiën
@perform.pt @lifelongathletes
Claire Haeuptle

Claire Haeuptle is een fysiotherapeut uit San Diego, Californië. Ze is haar hele leven betrokken geweest bij sport, beginnend op jonge leeftijd in competitief reisbasketbal, voetbal en softbal, en blonk vervolgens uit in meerdere sporten op de middelbare school, met als hoogtepunt collegiale basketbal. Claire is een levenslange atleet, helaas hebben 4 sportgerelateerde knieoperaties voor haar 20e haar bijna buitenspel gezet om deel te nemen aan de sportactiviteiten waar ze van houdt. Deze verwondingen en de daaropvolgende revalidatie inspireerden haar om fysiotherapeut te worden.

Claire bezit en exploiteert haar eigen praktijk voor fysiotherapie die zich richt op één-op-één therapie en herstel in een sportschoolomgeving. Ze combineert haar doctoraat, kracht- en conditioneringscertificering en ervaring als PT-patiënt om de best mogelijke zorg te bieden, waardoor atleten verdere blessures kunnen voorkomen en nog beter kunnen terugkeren naar hun sport dan voorheen.

MEER OVER CLAIRE

 • San Diego, Californië
 • Gewichtstraining, basketbal, beachvolleybal, trailrunning, bergbeklimmen, wandelen, fietsen, surfen, paddleboarden en yoga
@joeystampke
JOEY STAMPKE

Oregon's Strongest Man en recent 2022 Strongman National Champion u200! Joey vindt het geweldig hoe goed zijn lichaam aanvoelt tijdens het sporten en gezond eten. Daarom maakte hij van zijn passie een opleiding aan de Oregon State University, waar hij zijn Bachelors of Science in Exercise Science behaalde. Al meer dan tien jaar beoefent hij krachtsporten. Zijn favoriete sporten zijn Strongman en Powerlifting. De afgelopen 3 jaar heeft hij de titel van Oregon's Strongest Man under 220 lbs gehad. Zijn doel is om een ​​sterke man pro-kaart te verdienen, in totaal meer dan 2.000 pond in Powerlifting, en zijn eigen trainingscentrum te openen om anderen te helpen met hun fitnessreis.

"Mijn voeten zijn bestand tegen sleeën duwen, vrachtwagens trekken en honderden kilo's dragen. Hoe sneller ik herstel, hoe sneller ik weer kan trainen. Ik hou van het comfort van de Velous Laguna Slide, die ik tot een onderdeel van mijn dagelijkse leven heb gemaakt herstelroutine."

MEER OVER JOEY

 • Portland, OR
 • Sterke man, powerlifting
Åsa Emanuelsson

Åsa Emanuelsson is een echtgenote, moeder, ondernemer en serieel langeafstandstriatleet/trailrunner/avonturenracer/IPA en Pinot Noir-fan uit Portland, OR. Met een achtergrond als een serieuze concurrent in langlaufen - eerst in het "thuisland" (Zweden) terwijl ze van 16-20 jaar een skiacademie volgde, en later in de VS, waar ze 4 jaar meedeed aan de NCAA met haar voornamelijk Scandinavische team aan de Universiteit van New Mexico. Met 5 Ironman-finishes over een volledige afstand en een handvol voltooide 70.3's, is de vraag altijd "hoe nu verder"?

Familie: Echtgenoot Chad Stokes, kinderen Ethan en Emma, ​​bonuskinderen Hanna en Jake.

Favoriete Velous: Laguna Slide. "Uiteraard voor en na atletiekevenementen, maar ook met de hond uitlaten, uit eten gaan en gewoon een wandeling maken in de buurt. Ze zijn geweldig om de hele dag te dragen tijdens mijn vakantie-avonturen. Het is alsof - hmmm, schattige sleehakken of de VELOUS met de jurk voor het diner vanavond..."

MEER OVER ÅSA

 • Portland, OR
 • Triatlon, skiën